Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38896
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисюк, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorBorisyuk, Oksana-
dc.date.accessioned2019-05-24T07:40:30Z-
dc.date.available2019-05-24T07:40:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38896-
dc.description.abstractДисципліна «Організація ресторанного господарства» належить до числа найважливіших дисциплін підготовки фахівця з туризму. Вона є складовою частиною та невід’ємною ланкою в суцільному ланцюгу навчальних дисциплін, без яких неможливо працювати в сфері туризму й готельного господарства. Інтегрований підхід до викладання дисципліни «Організація ресторанного господарства» дозволяє сформувати у студентів знання й навички, що дадуть змогу оцінити повноту й якість послуг, що надають підприємства ресторанного бізнесу на практиці відповідно до діючої нормативної документації.uk_UA
dc.description.abstractDiscipline "Organization of Restaurant Industry" is one of the most important disciplines for the training of a tourism specialist. It is an integral part and an integral part of a continuous chain of academic disciplines, without which it is impossible to work in the field of tourism and hotel industry. The integrated approach to teaching the discipline "Organization of Restaurant Industry" allows students to form the knowledge and skills that will enable them to assess the completeness and quality of the services provided by restaurant business enterprises in practice in accordance with the current normative documentation.uk_UA
dc.description.abstractДисциплина «Организация ресторанного хозяйства» относится к числу важнейших дисциплин для подготовки специалиста по туризму. Она является составной частью и неотъемлемым звеном в цепи учебных дисциплин, без которых невозможно работать в сфере туризма и гостиничного хозяйства. Интегрированный подход к преподаванию дисциплины «Организация ресторанного хозяйства» позволяет сформировать у студентов знания и навыки, которые позволят оценить полноту и качество услуг, предоставляемых предприятиями ресторанного бизнеса на практике, в соответствии с действующей нормативной документации.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectорганізація ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectrestaurant industryuk_UA
dc.subjectrestaurant industry organizationuk_UA
dc.titleНавчально-методичний комплекс дисципліни «Організація ресторанного господарства»uk_UA
dc.title.alternativeEducational and methodical complex of discipline «Organization of Restaurant Industry»uk_UA
dc.title.alternativeУчебно-методический комплекс дисциплины «Организация ресторанного хозяйства»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичниі комплекси навчальних дисциплін кафедри міжнародного туризму та країнознавства (ОС Бакалавр)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РНП_Орган._рест._госп.pdf.pdf11.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.