Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40812
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попович, Оксана Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-18T13:01:58Z | - |
dc.date.available | 2019-12-18T13:01:58Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40812 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання дисципліни є вивчення правильної та раціональної організації облікової роботи на підприємствах різних форм власності та різних галузей народного господарства; забезпечення достатнього рівня підготовки фахівців за спеціалізацією “Облік і аудит” з бухгалтерського обліку. Завданнями вивчення навчальної дисципліни є: - вибір раціональної форми ведення бухгалтерського обліку, виходячи з особливостей його фінансово-господарської діяльності підприємства; - визначення облікової політики підприємства; - організація роботи бухгалтерії як структурного підрозділу підприємства; - складання посадових інструкцій робітників бухгалтерії; - визнання дисциплінарної, адміністративної, юридичної відповідальності робітників бухгалтерії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | бухгалтерія | uk_UA |
dc.subject | організаційні форми бухгалтерського обліку | uk_UA |
dc.subject | посадова інструкція | uk_UA |
dc.subject | відповідальність облікового працівника | uk_UA |
dc.title | Навчально-методичний комплекс з дисципліни «Організація роботи бухгалтерської служби» | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні комплекси кафедри фінансів, обліку та оподаткування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
02_РНП_Організація роботи бухгалтерської служби-3.7.pdf | Робоча навчальна програма | 219.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
01_НП_Організація роботи бухгалтерської служби-3.7.pdf | Навчальна програма | 70.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.