Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41315
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Казіонна, Агнеса Костянтинівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-26T11:06:29Z | - |
dc.date.available | 2020-02-26T11:06:29Z | - |
dc.date.issued | 2020-02 | - |
dc.identifier.citation | Казіонна А.К.Структура і організація гастрономічного туризму в Одеській області . - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 89 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41315 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д.геогр.н., професор кафедри міжнародного туризму та країнознавства Дудник Іван Миколайович | uk_UA |
dc.description.abstract | Туризм як явище неможливий без гастрономії через фізичну необхідність людини у споживанні їжі. З розвитком людства розвивалася й гастрономія, їжа стала не лише джерелом сил і енергії, а і частиною культури, складовою будь-яких розваг і причиною для подорожі. Гастрономічний туризм сьогодні набуває все більшого поширення, люди подорожують у пошуках нових гастрономічних вражень та смакових відчуттів. Одеська область є не тільки однією з основних туристичних дестинацій України, а й місцем проживання багатьох національностей, народів, кожен з яких має свою культуру життя, культуру мовлення, а також культуру їжі. Об'єкт дослідження – регіональна система гастрономічного туризму Одеської області. Предмет дослідження – структурні та організаційні особливості гастрономічного туризму Одеської області. Мета дослідження – обґрунтування оптимальних параметрів гастрономічного туризму Одеської області. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | організація туризму | uk_UA |
dc.subject | одеська область | uk_UA |
dc.title | Структура і організація гастрономічного туризму в Одеській області | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Магістр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2020_242_ОС_Магістр_Казіонна А.К..pdf | 2.16 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.