Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41320
Title: Методичні рекомендації з використання дослідного зразка електронного наукового видання на платформі Open Journal Systems
Authors: Лупаренко, Л. А.
Keywords: Open Journal Systems
OJS
наукові праці
журнал
наука
наукометрична база
навчання користувачів
НТБ
НАУ
методичні рекомендації
журнальна система
наукова періодика НАУ
Issue Date: 2016
Publisher: Інститут інформаційних технологій і засобів навчання
Citation: Лупаренко Л. А. Методичні рекомендації з використання дослідного зразка електронного наукового видання на платформі Open Journal Systems. – К.: ІІТЗН НАПН України, 2016. – 90 с.
Abstract: В методичних рекомендаціях висвітлено основні аспекти здійснення редакційно- видавничого процесу за допомогою електронних відкритих журнальних систем (ЕВЖС) на прикладі системи Open Journal Systems (OJS). Покроково розглянуто процеси реєстрації та пошуку наукового контенту читачем в електронному журналі, дії автора на всіх етапах редакційно-видавничого процесу, особливості рецензування рукописів, а також робочі завдання редакційної групи (редактора, редактора розділу, літературного редактора, редактора верстки та коректора). Методичні рекомендації створені у рамках НДР «Система інформаційно-аналітичної підтримки педагогічних досліджень на основі електронних систем відкритого доступу» ДР № 0115U002234 (2015–2017) рр. Підґрунтя створення рекомендацій складають авторські розробки, результати емпіричних досліджень, досвід викладацько-консультаційної роботи автора з науковими працівниками та його досвід управління ЕВЖС Open Journal Systems. Зміст рекомендацій орієнтований на наукових працівників, науково-педагогічних працівників; здобувачів наукових ступенів у галузі педагогічних наук, читачів, авторів, рецензентів та редакторів електронних наукових фахових видань.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41320
Appears in Collections:Методичні рекомендації НТБ НАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні рекомендації_використання OJS.pdf7.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.