Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41693
Title: Кримінально-правові форми реагування на вчинення корупційних злочинів
Authors: Однолько, І.В.
Keywords: корупційні злочини
форми реагування
Issue Date: 28-Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Однолько І.В. Кримінально-правові форми реагування на вчинення корупційних злочинів. Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства [Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.]. Том 1. – Терпнопіль: Вектор, 2020. – 457 с.
Abstract: За статистичними показниками різних організацій та служб з опитування населення, близько 60% українців визнають корупцію, як найбільшу загрозу національній безпеці держави, оскільки вона призводить до руйнування економічних потужностей, сприяє розкраданню державних багатств та руйнує морально-етичну складову суспільства. За таких обставин, першочергового значення набуває належне реагування держави, правоохоронних органів та громадянського суспільства на вчинення корупційних злочинів.
Description: За статистичними показниками різних організацій та служб з опитування населення, близько 60% українців визнають корупцію, як найбільшу загрозу національній безпеці держави, оскільки вона призводить до руйнування економічних потужностей, сприяє розкраданню державних багатств та руйнує морально-етичну складову суспільства. За таких обставин, першочергового значення набуває належне реагування держави, правоохоронних органів та громадянського суспільства на вчинення корупційних злочинів.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41693
Appears in Collections:Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції ( м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.