Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41696
Title: Особливості судово-медичної експертизи авіаційної травми
Authors: Плетенецька, А.О.
Keywords: авіаційна травма
судово-медична експертиза
Issue Date: 28-Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Плетенецька А.О.Особливості судово-медичної експертизи авіаційної травмиІнноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства [Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.]. Том 1. – Терпнопіль: Вектор, 2020. – 457 с.
Abstract: В Україні постає необхідність удосконалення методик ДНК-досліджень із наближенням їх до міжнародних стандартів. Іншою проблемою є судово-медичне дослідження у випадках, коли авіаційна травма відбулася на території іншої країни і створюється спеціальна комісія у країні, де відбулася авіаподія, за участі представників авіакомпанії та Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами.
Description: В Україні постає необхідність удосконалення методик ДНК-досліджень із наближенням їх до міжнародних стандартів. Іншою проблемою є судово-медичне дослідження у випадках, коли авіаційна травма відбулася на території іншої країни і створюється спеціальна комісія у країні, де відбулася авіаподія, за участі представників авіакомпанії та Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41696
Appears in Collections:Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції ( м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.