Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41705
Title: Кримінально-правові та кримінологічні аспекти «злочинів ненависті» в Україні
Authors: Сисоєва, В.П.
Keywords: злочини ненависті
кримінолгія
Issue Date: 28-Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сисоєва В.П.Кримінально-правові та кримінологічні аспекти «злочинів ненависті» в Україні. Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства [Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.]. Том 1. – Терпнопіль: Вектор, 2020. – 457 с.
Abstract: Поняття «злочин ненависті» не так давно з’явилося у науковій юридичній літературі та на сьогодні не має законодавчого закріплення. Відповідно до запропонованого Організацією з безпеки і співробітництва в Європі (далі – ОБСЄ) визначення, «злочином ненависті» є звичайний кримінальний злочин, який вчинений через упереджене ставлення до певної групи людей, що об’єднані якоюсь спільною – реальною чи уявною – ознакою (а не проти конкретної чи, навпаки, будь-якої випадкової людини).
Description: Поняття «злочин ненависті» не так давно з’явилося у науковій юридичній літературі та на сьогодні не має законодавчого закріплення. Відповідно до запропонованого Організацією з безпеки і співробітництва в Європі (далі – ОБСЄ) визначення, «злочином ненависті» є звичайний кримінальний злочин, який вчинений через упереджене ставлення до певної групи людей, що об’єднані якоюсь спільною – реальною чи уявною – ознакою (а не проти конкретної чи, навпаки, будь-якої випадкової людини).
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41705
Appears in Collections:Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції ( м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.