Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41710
Title: Чи є корупціонерами суб’єкти злочину, предбаченого ст. 369-2 Кримінального кодексу України «зловживання впливом»?
Authors: Ярмиш, Н.М.
Keywords: суб’єкт злочину
зловживання впливом
Issue Date: 28-Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ярмиш Н.М.Чи є корупціонерами суб’єкти злочину, предбаченого ст. 369-2 Кримінального кодексу України «зловживання впливом»?
Abstract: Стаття 369-2 з моменту її появи у Кримінальному кодексі України (КК України) піддавалася і піддається до сих пір жорсткій критиці.Починати цю критику можна прямо з сумнівної назви, яка дає підстави думати, що впливати на осіб, зазначених в диспозиції, нібито можна, проте в цьому слід «знати міру» – впливом не зловживати. Проблем, пов’язаних з невдалою конструкцією статті, дуже багато.
Description: Стаття 369-2 з моменту її появи у Кримінальному кодексі України (КК України) піддавалася і піддається до сих пір жорсткій критиці.Починати цю критику можна прямо з сумнівної назви, яка дає підстави думати, що впливати на осіб, зазначених в диспозиції, нібито можна, проте в цьому слід «знати міру» – впливом не зловживати. Проблем, пов’язаних з невдалою конструкцією статті, дуже багато.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41710
Appears in Collections:Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції ( м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.