Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43686
Title: Щодо захисту прав інтелектуальної власності в процесі практичної роботи викладача .
Authors: Літвінова, Ірина Феофанівна
Лисько, Тетяна Давидівна
Семчук, Наталя Олександрівна
Keywords: захист інтелектуальної власності
авторські свідоцтва
Issue Date: 31-Mar-2020
Publisher: Publishing house «INTERNAUKA»
Citation: Літвінова І. Ф. Щодо захисту прав інтелектуальної власності в процесі практичної роботи викладача / І. Ф. Літвінова, Т. Д. Лисько, Н. О. Семчук // «Science and Global Studies»: Abstracts of scientific papers of II International Scientific Conference (Bratislava, Slovakia, 31 March 2020) / І. Ф. Літвінова, Т. Д. Лисько, Н. О. Семчук. – Bratislava, Slovakia: Publishing house «INTERNAUKA», 2020. – С. 56–58.
Abstract: В цілому для отримання авторського свідоцтва ніяких вимог щодо рівня роботи не висувається, то ж будь-який художній твір також отримає таке саме авторське свідоцтво, як і науковий. Розуміючи ці нюанси варто вказати, що наразі (при наявності такої посиленої уваги Міністерства освіти та науки до патентів та авторських свідоцтв) та постійному зростанні вартості їх оформлення, варто в майбутньому передбачити окрему (більш дешеву, але пов’язану з деякою перевіркою твору) процедуру оформлення авторських свідоцтв на наукові твори, відмінну від отримання свідоцтв на художні твори.
Description: Матеріали витсупу викладачів Н.О.Семчук, І.Ф. Літвінової, Т.Д. Лисько на конференції в Central European Education Institute (Bratislava, Slovakia).
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43686
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри кримінального права і процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15889217878673.pdf126.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.