Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43693
Title: Фінансовий облік у банках
Authors: Смерічевський, Сергій Францович
Кірізлєєва, А.С.
Keywords: підручник
фінансовий облік
банк
облік коштів
депозити
дебіторська заборгованість
Issue Date: 2014
Publisher: Кондор
Citation: Смерічевський С. Ф. Фінансовий облік у банках: підручник // С. Ф. Смерічевський, А. С. Кірізлєєва. – К.: Кондор-Видавництво, 2014. – 408 с.
Abstract: Підручник містить програмну анотацію і теоретичний зміст питань за темами, список рекомендованої літератури, питання й тести для самоконтролю і перевірки знань, основні поняття і категорії з курсу дисципліни, практичні завдання. Призначений студентам вищих закладів освіти для самостійного вивчення дисципліни за всіма формами навчання. Буде корисний при підготовці до семінарських занять, виконанні контрольних робіт, написанні рефератів та індивідуальних робіт.
Description: Дисципліна «Фінансовий облік у банках» займає важливе місце серед навчальних предметів загальноекономічного циклу підготовки. Вона має на меті формування сучасної системи знань з теорії і практики бухгалтерського обліку у банках з огляду на Міжнародні стандарти бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Завдання дисципліни: засвоєння техніки документального оформлення операцій у первинних облікових документах; вивчення методики здійснення бухгалтерських операцій у банківських установах; засвоєння методики реєстрації облікової інформації в системі рахунків та ознайомлення з методикою формування звітних показників за даними бухгалтерського обліку у банках з метою вивчення теоретичних засад фінансового обліку у банках.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43693
ISBN: 978-966-2781-98-4
Appears in Collections:Наукові матеріали кафедри маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФО.pdf4.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.