Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44417
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисюк, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorВовк, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2020-09-30T11:55:24Z-
dc.date.available2020-09-30T11:55:24Z-
dc.date.issued2019-03-20-
dc.identifier.citationБорисюк І.О. Розвиток інтелектуального капіталу як конкурентної переваги підприємства / Борисюк І.О., Вовк О.М. // Конкурентоспроможність підприємств у міжнародному цифровому просторі. - Київ: ФОП Маслаков, 2019. - С. 94-102uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7777-67-9-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44417-
dc.description.abstractУ сучасній економіці інтелектуальний капітал, який втілений у знаннях, уміннях, навичках, виробничому досвіді, кваліфікації працівників, а також у нематеріальних активах, що включають програмне забезпечення, патенти, бази даних, торговельні марки, які продуктивно використовуються для отримання прибутку, стає головним джерелом формування конкурентних переваг підприємства. Інтелектуальний капітал і вміння його використовувати з високою віддачею визначають успішний розвиток підприємства, його сталу конкурентну позицію як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку на основі забезпечення тривалої конкурентостійкості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФізична особа підприємець Маслаковuk_UA
dc.subjectінтелектуальний капіталuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectлюдський капіталuk_UA
dc.subjectструктурний капіталuk_UA
dc.subjectспоживчий капіталuk_UA
dc.subjectсоціальний капіталuk_UA
dc.titleРозвиток інтелектуального капіталу як конкурентної переваги підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові статті викладачів кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Борисюк І.О., Вовк О.М..pdfРозвиток інтелектуального капіталу як конкурентної переваги підприємства465.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.