Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44803
Title: Соціальна активність молоді у віртуальних мережевих спільнотах
Other Titles: Social Activity of Young People in Virtual Networks
Authors: Доморацька, Марина Миколаївна
Keywords: молодь
соціальна активність
спільнота
мережа
дипломна робота
Issue Date: 23-Dec-2020
Publisher: Національний Авіаційний Університет
Abstract: Структура всього сучасного українського суспільства і його окремих елементів трансформується під впливом глобальних і локальних соціальних процесів. Формуються нові спільнота, у тому числі ті, які не можуть існувати в реальному соціальному просторі через територіальні, демографічні, статусні, психологічні характеристики їх суб'єктів. Серед проблем сучасного українського суспільства особливе місце займають питання соціальної активності хлопців і дівчат, від спрямованості і форм реалізації яких багато в чому залежить баланс між потребою суспільства в збереженні стабільності і постійним оновленням. Одним з актуальних і соціально значущих завдань розвитку країни є вирішення проблеми позитивно направленої активізації представників молодого покоління, що володіють такими якостями, як ініціативність, самостійність, відповідальність, креативність.Об'єкт дослідження – соціальна активність молоді. Предмет дослідження – практики соціальної активності молоді у віртуальних мережевих спільнотах. Мета дослідження – виявити особливості і тенденції процесу віртуалізації соціальної активності молоді в мережевих спільнотах.
Description: Дипломна робота студентки Доморацької М.М. на тему: "Соціальна активність молоді у віртуальних мережевих спільнотах".
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44803
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Соціальна активність молоді у віртуальних мережевих спільнотах.docxДипломна робота студентки Доморацької М.М. на тему: "Соціальна активність молоді у віртуальних мережевих спільнотах"150.53 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools