Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44995
Title: Особливості контенту для молодіжної аудиторії в Youtube та Instagram
Authors: Загородня, Ксенія Дмитрівна
Keywords: дипломна робота
соціальні мережі
молодіжна аудиторія
контент
користувачі
блогери
платформа
Issue Date: 2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Загородня К. Д. Особливості контенту для молодіжної аудиторії в Youtube та Instagram. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 73 с.
Abstract: Мета дослідження: дослідження особливостей контенту для для молодіжної аудиторії в YouTube та Instagram. Досягнення мети передбачає виконання таких завдань: • дослідити специфіку соціальної мережі Youtube в Україні; • дослідити специфіку соціальної мережі Instagram в Україні; • визначити особливості контенту в цих мережах для молодіжної аудиторії. Об’єкт дослідження – соціальні мережі (YouTube, Instagram). Предмет дослідження – молодіжний контент в соціальних мережах. Методи дослідження. Для досягнення мети дослідження обрані наступні методи дослідження. Метод контент-аналізу: це формалізований метод вивчення текстової та графічної інформації, що полягає в перекладі досліджуваної інформації в кількісні показники та її статистичної обробки. Характеризується великою строгістю, систематичністю. Цей метод є головним для дослідження, тому що цей метод дає змогу проаналізувати контент та виокремити найважливіші особливості. Метод суцільного моніторингу обран для того, щоб власноруч дослідити визначені соціальні мережі. Процедура експерименту полягає в дослідженні контенту популярних Youtube-каналів та Instagram-акаунтів, визначенні головних особливостей контенту; проведенні глибинного інтерв’ю з цільовою аудиторією та на основі результатів створення контенту.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. № 580 /од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник проекту: професор, д-р філол. наук Владимиров Володимир Михайлович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44995
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Загородня_ дипломна робота .pdfдипломна робота Загородньої К.Д.1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.