Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45248
Title: Система автоматичного управління посадкою з прогнозуючою моделлю
Authors: Сидоренко, Максим Валентинович
Keywords: авіаційна подія
літальний апарат
радіомаякова система
злітно-посадочна смуга
система посадки
радіомаяк
радіостанція
дипломна робота
Issue Date: 22-Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сидоренко М.В. Система автоматичного управління посадкою з прогнозуючою моделлю. - Київ, Національний авіаційний університет. - 2020, 136 с.
Abstract: Метою даної роботи є розробка системи автоматичного управління заходом на посадку літального апарату на коротку злітно-посадкову смугу. Для досягнення поставленої мети були розв'язані наступні задачі: проаналізовані траєкторії заходу на посадку; проаналізовані інструкції, щодо заходу на посадку та посадки на коротку ЗПС; виявлені можливі недостачі існуючих варіантів заходу на посадку та посадки на коротку ЗПС та запропоновано нову траєкторію; запропоновано варіант побудови траєкторії зниження так, щоб вирівнювання літака починалося не над глісадним маяком, а над порогом ЗПС; запропоновано використовувати інформацію про дальність до ГРМ отриманої в результаті параметричної ідентифікації математичної моделі заходу на посадку; проведено перерахунок параметрів управління при заході на посадку коротку ЗПС. Проведено дослідження розроблених алгоритмів шляхом математичного моделювання.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: к.т.н., професор кафедри авіаційних комп’ютерно-інтегрованих комплексів, Філяшкін М.К.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45248
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційних комп'ютерно-інтегрованих комплексів (НОВА)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сидоренко_Дипломна робота.pdfДиплом з пояснювальною запискою9.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.