Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45308
Title: Розвиток емоційного інтелекту як засіб корекції суб’єктивного відчуття самотності у підлітків
Authors: Юдко, Аліна Вікторівна
Keywords: емоційний інтелект
емоції
самотність
суб'єктивне відчуття самотності
тренінг
підлітки
дипломна робота
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Юдко А. В. Розвиток емоційного інтелекту як засіб корекції суб’єктивного відчуття самотності у підлітків. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційної психології. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 100 с.
Abstract: Дипломна робота містить теоретико-методологічні засади зв’язку емоційного інтелекту та суб’єктивного відчуття самотності у підлітків; емпіричне дослідженню зв’язку емоційного інтелекту та суб’єктивного відчуття самотності у підлітків; рекомендації щодо розвитку емоційного інтелекту у підлітків. Метою дослідження було теоретично обґрунтувати та емпірично дослідити можливості корекції суб’єктивного відчуття самотності підлітків шляхом розвитку складових емоційного інтелекту.Матеріали дипломної роботи рекомендовано використовувати шкільним психологам для корекції емоційного інтелекту та суб’єктивного відчуття самотності у підлітків, батькам, задля попередження виникнення у дітей відчуття самотності та для розвитку емоційного інтелекту ще в дитинстві, а також в особистих цілях для гармонізації відносин з собою та іншими людьми.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: доктор психол. наук., доцент Яковицька Лада Савеліївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45308
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Юдко А. В. Диплом.pdfДиплом з пояснювальною запискою1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.