Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45310
Title: Особливості ціннісно-смислової сфери осіб з різними монетарними атитюдами
Authors: Підгірна, Наталія Сергіївна
Keywords: дипломна робота
смисложиттєві орієнтації
цінності
установки
переконання
монетарні атитюди
ціннісно-смислова сфера
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Підгірна Н. С. Особливості ціннісно-смислової сфери осіб з різними монетарними атитюдами. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційної психології. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 108 с.
Abstract: Дипломна робота містить теоретико-методологічні засади особливостей ціннісно-смислової сфери осіб з різними монетарними атитюдами. Другий розділ присвячений емпіричному дослідженню особливостей ціннісно-смислової сфери осіб з різними монетарними атитюдами . Встановлено, що респонденти з домінуючим монетарним атитюдом «Негативні емоції щодо грошей» вважають, що у оточуючих є повинності, вірять у справедливість, цінують традицій. Особи з домінуючим монетарним атитюдом «Терапевтична функція грошей» прагнуть досягти успіху та отримувати насолоду від життя. Люди з домінуючим монетарним атитюдом «Тривожність через гроші» схильні до конформності і катастрофізації. Матерiали дипломної роботи рекомендовано використовувати з метою профілактичної/корекційної роботи з ірраціональними установками. А також при вивченні вченими ціннісно-смислової сфери та монетарних атитюдів для ознайомлення з актуальними даними пов’язаними з цією тематикою.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: канд.психол наук, доцент Ічанська Олена Михайлівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45310
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота Підгірна Н.С..pdfДиплом з пояснювальною запискою2.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.