Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45436
Title: Особливості формування об’ємно-просторових рішень музейно-туристичних комплексів у визначних місцях історії (на прикладі Малого Перещепина)
Authors: Сольона, Ірина Вадимівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
пояснювальна записка
автореферат
музейно-туристичний комплекс
об’ємно-просторові рішення
музеєфікація
архітектурне середовище
містобудівна спадщина
туризм
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національній авіаційний університет
Abstract: В даній роботі проведено історичний аналіз та аналіз сучасного стану музейно-туристичних комплексів в цілому, як бази для виявлення можливих сучасних напрямків подальшого їх об’ємно-просторового та функціонального розвитку, досліджено розвиток музейно-туристичної справи, проаналізовано вітчизняний та зарубіжний досвід особливостей проєктування музейно-туристичних комплексів у визначних місцях історії, розроблено основні методи формування об'ємно-просторових рішень музейно-туристичних комплексів, розроблено методичні рекомендації щодо особливостей формування об’ємно-просторових рішень музейно-туристичних комплексів. Вперше виявлено і охарактеризовано особливості формування об’ємно-просторових рішень музейно-туристичних комплексів. Визначено та теоретично обґрунтовано методи об’ємно-просторових рішень музейно-туристичних комплексів у визначних місцях історії. Вдосконалено методи та прийоми проєктування музейно-туристичних комплексів у історичних місцях. Одержала подальший розвиток методика формування об’ємно-просторових рішень музейно-туристичних комплексів у пам’ятних місцях історії. Розроблено методичні рекомендації щодо формування об’ємно-просторових рішень музейно-туристичних комплексів у визначних місцях історії та апробовано їх на практиці.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Науковий керівник: Буравченко Сергій Григорович, к.арх., професор.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45436
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сольона_І_В_записка.pdfПояснювальна записка до дипломної роботи14.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.