Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45539
Title: Особливості дизайну інтер'єрів кав’ярень-кондитерських
Authors: Єрмоленко, Данило Валерійович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
пояснювальна записка
дизайн інтер'єру
проектування
функціональне зонування
кав’ярня
кондитерська
колір
освітлення
засоби мистецтва
художня індивідуальність
Issue Date: 2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Дипломна робота є науковим обґрунтуванням проекту інтер’єрів кав’ярень-кондиторських. Теоретичне дослідження описує особливості організації простору кав'ярень для МГН. В процесі було визначено особливості проектуванні інтер’єрів кав’ярень-кондитерських. Систематизовано особливості створення комфортного внутрішнього середовища кав’ярень-кондитерських, можливість відвідування закладу людьми з обмеженими фізичними можливостями.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник: д. арх. професор НАУ Чернявський Володимир Георгійович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45539
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єрмоленко_Диплом.pdfПояснювальна записка до дипломної роботи2.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.