Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45640
Title: Проектування об’єктів транспортно-логістичної інфраструктури в системі мультимодальних перевезень
Other Titles: Projecting transport and logistics infrastructure objects in the system of multimodal transportation
Authors: Пльонкін, Дмитро Олександрович
Keywords: дипломна робота
транспортно-логістична інфраструктура
мультимодальні перевезення
моделювання об'єктів інфраструктури
система перевезень
складські системи
Issue Date: 2-Feb-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Пльонкін Д. О. Проектування об’єктів транспортно-логістичної інфраструктури в системі мультимодальних перевезень. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційних робіт та послуг. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 101 с.
Abstract: Транспорт — одна з найбільш важливих галузей народного господарства України. Він забезпечує виробничі і невиробничі потреби матеріального виробництва, невиробничої сфери, а також населення в усіх видах перевезень. Транспорт виступає необхідною передумовою функціонування як матеріального виробництва, так і сфери обслуговування, в тому числі пасажирських перевезень. Виробниче значення транспорту визначається об’єктивною необхідністю переміщення вантажів від місця виробництва до місць споживання. Головною задачею транспорту являється своєчасне, якісне і повне задоволення народного господарства і населення в перевезеннях. Для ефективного її рішення необхідно: - забезпечити розвиток єдиної транспортної системи країни, її взаємодію з іншими галузями народного господарства, удосконалювати координацію всіх видів транспорту, зменшувати нераціональні перевезення, скорочувати строки доставки вантажів і забезпечувати їх збереження; - прискорити створення та запровадження сучасної техніки та технологій, підвищити темпи оновлення рухомого складу; - ширше застосовувати прогресивні методи перевезення вантажів, збільшити об’єм перевезень в контейнерах і в пакетному вигляді; - розвивати і вдосконалювати централізовані автомобільні перевезення, підвищити ефективність використання автотранспортних засобів, в першу чергу за рахунок широкого використання причепів і напівпричепів, скорочення невиробничих простоїв, порожніх пробігів автомобілів і нераціональних перевезень.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: професор, д. е. н. Ільїн Валерій Юрійович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45640
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри організації авіаційних робіт та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2020_275.04_Тр.тех._Пльонкін Д.О..pdfДипломна робота2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.