Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45687
Title: Формування парку повітряних суден авіакомпанії для виконання авіаційних робіт і послуг
Other Titles: Formation of Aircraft Fleet in Performing Aviation Works and Services
Authors: Лисенко, Валерія Олександрівна
Keywords: авіакомпанія
авіаційні роботи
повітряне судно
ефективність
парк повітряних суден
дипломна робота
Issue Date: 3-Feb-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лисенко В. О. Формування парку повітряних суден авіакомпанії для виконання авіаційних робіт і послуг. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційних робіт та послуг. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 112 с.
Abstract: Розвиток регіональних авіаперевезень в даний час проходить в умовах відновлення економіки, активізується попит на якісні авіаперевезення. Одночасно можна відзначити постійний розвиток адміністративно-господарських механізмів, що забезпечують функціонування галузі повітряного транспорту. В сучасних умовах в Україні формується стійкий замовлення на функціональну систему регіональних авіаперевезень. Результатом роботи авіакомпаній на ринку перевезень є авіатранспортна послуга, зміст якої має досить складну структуру. Оцінити рівень якості авіатранспортної послуги можна як в процесі її надання, так і після прильоту в пункт призначення. Як правило, оцінки якості авіатранспортних послуг носять непрямий характер. Україні необхідний такий шлях розвитку повітряного транспорту, при якому держава бере велику участь в управлінні і регулюванні попиту на авіаційні послуги. При цьому необхідно вирішити такі завдання, як оновлення парку повітряних суден, розробка ефективних тарифів взлетапосадкі, побудова моделі управління бізнес-процесами, яка дозволить досягти стратегічних пріоритетів.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: професор, д. е. н. Разумова Катерина Миколаївна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45687
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри організації авіаційних робіт та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2020_275.04_Тр.тех_Лисенко.pdfДипломна робота2.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.