Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45846
Title: Лінгвістичні засоби створення напруги у художньому творі та їх переклад (на матеріалі роману Ноа Гоулі «За мить до падіння»)
Authors: Штипа, Віта Миколаївна
Keywords: дипломна робота
художній текст
лінгвостилістичний аспект
саспенс
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Штипа В.М. Лінгвістичні засоби створення напруги у художньому творі та їх переклад (на матеріалі роману Ноа Гоулі «За мить до падіння»). Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри англійської філології і перекладу. Національний авіаційний університет. Київ, 2020. 90 с.
Abstract: Мета виконання дипломної роботи полягає у визначенні лінгвостилістичних засобів створення ефекту саспенс у романі «За мить до падіння» та становленні способів їх відтворення при перекладі. Практичне значення отриманих результатів визначається можливістю їх використання при підготовці до лекційних та практичних курсів, зокрема «Стилістика англійської мови», «Лексикологія англійської мови», «Практика перекладу галузевої літератури» тощо; написанні курсових та дипломних робіт, розробці спецкурсів.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: кандидат філологічних наук, доцент Головня Алла Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45846
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри англійської філології і перекладу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Штипа_дипломна_робота.pdf907.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.