Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/47068
Title: Вплив інформаційних систем на конкурентну перевагу фірми
Authors: Рудик, Марія Юріївна
Keywords: дипломна робота
фірма
економіка
бізнес
аналіз
дані
оцінка
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Рудик М. Ю. Вплив інформаційних систем на конкурентну перевагу фірми: кваліф. робота випускника освітн. рівня бакалавр: спец. 051 – Економіка / М. Ю. Рудик; НАУ. – Київ, 2020. – 99 с.
Abstract: Формування і досягнення стійкої конкурентної переваги продукту є пріоритетом для будь-якої компанії. Конкурентна перевага забезпечує стабільність, можливість довгострокового зростання, створює бар'єри для виходу на ринок нових гравців, дозволяє компанії отримувати більш високу рентабельність продажів своєї продукції. Використання інформаційних технологій дає компанії значну перевагу перед конкурентами, дозволяючи більш ефективно розподіляти ресурси компанії, управляти персоналом, скорочувати витрати і багато іншого. Завдяки інвестиціям в інформаційні технології компанії отримують можливість змінити свій бізнес і, як наслідок, збільшити частку ринку, зайняти нову нішу, налагодити більш тісну співпрацю з клієнтами і постачальниками. Актуальність теми дослідження полягає в тому, що в ринкових умовах особливого значення набуває проблема підвищення конкурентоспроможності підприємства. На сучасному етапі економічного розвитку проблема конкурентоспроможності повинна бути основним напрямком дослідження кожного підприємства для утримання та покращення власної позиції в галузі. Без проведення аналітичних досліджень з питань конкурентоспроможності підприємство не зможе ефективно функціонувати на ринку.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник проекту: к.е.н., доц. Іванченко Надія Олександрівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/47068
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2020_051_РудикМЮ.pdfМагістерська робота3.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.