Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/47139
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorА.М. ОВСЯНКІН
dc.contributor.authorВ.Д. ШПИЛЬОВИЙ
dc.contributor.authorО.А. МИХАЛЬЧЕНКО
dc.contributor.authorЮ.І. КАЗАРІНОВ
dc.date.accessioned2021-02-16T12:26:40Z-
dc.date.available2021-02-16T12:26:40Z-
dc.date.issued2012-06
dc.identifier.citationА.М. ОВСЯНКІН, В.Д. ШПИЛЬОВИЙ, О.А. МИХАЛЬЧЕНКО, Ю.І. КАЗАРІНОВ. РОЗРОБЛЕННЯ РЕКОМЕНДАЦІЙ ДО ПРИЙНЯТТЯ ПРОЕКТНИХ РІШЕНЬ НА ОСНОВІ МЕТОДОЛОГІЇ СТРУКТУРУВАННЯ ФУНКЦІЇ ЯКОСТІ / А.М. ОВСЯНКІН В.Д. ШПИЛЬОВИЙ О.А. МИХАЛЬЧЕНКО Ю.І. КАЗАРІНОВ // ВІСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ «ХПІ». - Х., 2012.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/47139-
dc.description.abstractПроведено аналіз існуючого досвіду використання методології розгортання функції якості. Розглянуто особливості реалізації методології в проектної діяльності і сформульовано задачі розгортання за окремими етапами. Визначено основні методи та інструменти для кількісного оцінювання результатів розгортання функції якості та прийняття рішень щодо проекту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ХПІ», м. Харків, Українаuk_UA
dc.subjectФункції якості, розгортання, проектна діяльність, прийняття рішень, груповий вибір, переваги, методи оцінюванняuk_UA
dc.titleРОЗРОБЛЕННЯ РЕКОМЕНДАЦІЙ ДО ПРИЙНЯТТЯ ПРОЕКТНИХ РІШЕНЬ НА ОСНОВІ МЕТОДОЛОГІЇ СТРУКТУРУВАННЯ ФУНКЦІЇ ЯКОСТІuk_UA
dc.subject.udc005.8:005.53
dc.specialityПедагогіка, освітаuk_UA
Appears in Collections:Статті у наукових журналах та публікації в інших виданнях кафедри технологій управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РОЗРОБЛЕННЯ РЕКОМЕНДАЦІЙ ДО ПРИЙНЯТТЯ ПРОЕКТНИХ РІШЕНЬ НА ОСНОВІ МЕТОДОЛОГІЇ СТРУКТУРУВАННЯ ФУНКЦІЇ ЯКОСТІ.docxРОЗРОБЛЕННЯ РЕКОМЕНДАЦІЙ ДО ПРИЙНЯТТЯ ПРОЕКТНИХ РІШЕНЬ НА ОСНОВІ МЕТОДОЛОГІЇ СТРУКТУРУВАННЯ ФУНКЦІЇ ЯКОСТІ61.74 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.