Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49107
Title: Індивідуальний стиль активності та його становлення як умова успішного функціонування суб'єкта
Authors: Хохліна, Олена Петрівна
Keywords: індивідуальний стиль активності
успішність функціонування
особистість
форми активності
Issue Date: 2019
Citation: Хохліна О. Індивідуальний стиль активності та його становлення як умова успішного функціонування суб’єкта / Хохліна О.П. // Індивідуальність у психологічних вимірах спільнот та професій в умовах мережевого суспільства: Монографія колективна / За ред. Л.В. Помиткіної, О.П.Хохліної. – К.: ТОВ «Альфа-ПІК», 2019. – С.43-55.
Abstract: Успішність цілеспрямованої активності людини пов’язана з виникненням у її розвитку загального та індивідуально-своєрідного. Засвоєння форм активності (діяльності та спілкування) супроводжується становленням у суб’єкта індивідуального їх стилю, який проявляється найбільшою мірою в екстремальних умовах. При цьому стиль забезпечує найбільш ефективне виконання діяльності та спілкування з урахуванням індивідуально-типологічних особливостей людини, маючи при цьому компенсаторне значення. У зв’язку з цим становлення та формування у суб’єкта індивідуального стилю розглядається в науці й як важлива умова пристосування біологічно зумовлених (передусім темпераментальних) особливостей розвитку до діяльності, і щонайперше в екстремальних умовах.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49107
Appears in Collections:Індивідуальність у психологічних вимірах спільнот та професій в умовах мережевого суспільства: Колективна монографія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хохліна О.П. Індивід. стиль активності....pdf413.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.