Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49610
Title: Методичні аспекти організації практичних занять з жанрологічних дисциплін в контексті міжпредметної координації з лінгвістичними та літературознавчими предметами
Authors: Назаренко, Галина Іванівна
Keywords: методичні аспекти
практичні заняття
жанрологічні дисципліни
журналістська творчість
авторський твір
професійні навички
Issue Date: 2012
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Назаренко Г.І. Методичні аспекти організації практичних занять з жанрологічних дисциплін в контексті міжпредметної координації з лінгвістичними та літературознавчими предметами / Теорія і методика журналістської творчості: Інтегрований посібник. – Київ: Національний авіаційний університет, 2012. – С. 18–25.
Abstract: Світові тенденції уніфікації освітніх і професійних стандартів роблять нагальним з'ясування проблем співідношення навчальних дисциплін у процесі університетської підготовки майбутніх журналістів. Відповідно до Болонського процесу акцент у навчанні має бути перенесений на самостійну роботу студентів та найактивніший зв'язок з практичною базою. Враховуючи це, протягом багатьох років була сформована і відпрацьована методика проведення практичних занять з жанрологічних курсів та їхня координація з загальногуманітарними, зокрема, лінгвістичними та літературознавчими предметами.
Description: Галузь знань: "Журналістика".
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49610
Appears in Collections:Наукові статті кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ-1.pdfНазаренко Г.І.1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.