Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50017
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панченко, Ілля Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-05T06:28:40Z | - |
dc.date.available | 2021-05-05T06:28:40Z | - |
dc.date.issued | 2020-12 | - |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50017 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник проекту: доц. Артамонов Є.Б. | uk_UA |
dc.description.abstract | Користувачі зазвичай оцінюють лише невелику частину товарів, що є в каталозі, і завдання рекомендаційної системи - узагальнити цю інформацію і передбачити ставлення клієнта до інших товарів, про які нічого не відомо. Іншими словами потрібно заповнити всі незаповнені клітинки на зображенні вище. Шаблони споживання у людей різні, і не обов'язково повинні рекомендуватися нові товари. Можна показувати повторні позиції, наприклад, для поповнення запасу. За цим принципом виділяють дві групи товарів. – повторювані. Наприклад, шампуні або бритвені верстати, які потрібні завжди. ¬Неповторювані. Наприклад, книги або фільми, які рідко набувають повторно. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | користувацька перевага | uk_UA |
dc.subject | групова фільтрація | uk_UA |
dc.subject | нейронна мережа | uk_UA |
dc.subject | аналіз попиту | uk_UA |
dc.subject | веб-портал | uk_UA |
dc.title | Методи агрегації інформації профілів соціальних мереж | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОПП Системне програмування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФККПІ_2020_123_Панченко_І_О.pdf | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.