Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50641
Title: | Analysis of production methods and industril methods of streptomycin production |
Other Titles: | Аналіз методів виробництва та промислових методів виробництва стрептоміцину |
Authors: | Mishchenko, Natalia |
Keywords: | streptomycin стрептоміцин аnalysis аналіз method метод actinomycetes актиноміцети biosynthesis біосинтез Mycobacterium tuberculosis |
Issue Date: | Apr-2021 |
Publisher: | National Aviation University |
Citation: | Mishchenko N. Analysis of production methods and industril methods of streptomycin production // Polit. Callanges of science today. International relations : abstracts of XXI International conference of higher education students and young scientists. – National Aviation University. – Kyiv, 2021. – P.67 |
Abstract: | The purpose of the study: to analyze the methods of obtaining streptomycin.
Relevance of the study: streptomycin is a drug that is widely used in industry, so it is advisable to analyze the production of streptomycin.
Task: to analyze the methods of production and industrial methods of streptomycin production. Актуальність дослідження: стрептоміцин - це препарат, який широко використовується в промисловості, тому доцільно аналізувати виробництво стрептоміцину. Завдання: Проаналізувати методи виробництва та промислових методів виробництва стрептоміцину. |
Description: | 1. Wainwright M. Streptomycin: discovery and resultant controversy. Hist Philos Life Sci. 1991. Vol. 13 (1). P. 97–124. 2. World Health Organization. Critically important antimicrobials for human medicine, 6th revision. Geneva: World Health Organization. 2019. 45 p. |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/50641 |
Appears in Collections: | Політ. Екологічна безпека, інженерія та технології. 2021 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
13_Міщенко_Н_С - Наталія Сергіївна Міщенко.pdf | Тези конференції | 198.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.