Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51025
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, Євгеній Юрійович-
dc.date.accessioned2021-06-07T12:37:07Z-
dc.date.available2021-06-07T12:37:07Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.citationМельник Є.Ю. Формування етносоціокультурної та міжкультурної компетенцій у навчанні французької мови на основі автентичної відеопродукції // Сучасні тенденції іншомовної професійної підготовки майбутніх фахівців немовних спеціальностей в полікультурному просторі: матеріали VII щорічної Міжнародної науково-практичної конференції. – К.: НАУ, 2021. – С. 179-188.uk_UA
dc.identifier.otherУДК 378:003:81’4:002.1:811.133.1(045)-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51025-
dc.description.abstractУ тезах розглядається один із шляхів формування етносоціокультурної та міжкультурної компетенцій у студентів, які вивчають французьку мову. Запропоновано дидактичний сценарій, розроблений на основі автентичної відеопродукції, яка відкриває перспективи для міжкультурного діалогу в контексті ознайомлення з соціокультурними реаліями Франції та обговорення певної проблематики з точки зору українських студентів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectсоціокультурна компетенціяuk_UA
dc.subjectетносоціокультурна компетенціяuk_UA
dc.subjectдовідкова компетенціяuk_UA
dc.subjectміжкультурна компетенціяuk_UA
dc.subjectнавчання французької мовиuk_UA
dc.subjectавтентична відеопродукціяuk_UA
dc.subjectдіалог культурuk_UA
dc.titleФормування етносоціокультурної та міжкультурної компетенцій у навчанні французької мови на основі автентичної відеопродукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc378:003:81’4:002.1:811.133.1(045)uk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мельник_конф.каф.ін.мов_04.06.2021.pdfarticle722.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.