Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51680
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТелюк, Павло Андрійович-
dc.date.accessioned2021-07-02T08:21:32Z-
dc.date.available2021-07-02T08:21:32Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51680-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к.біол.н. Шаблій Л.М.uk_UA
dc.description.abstractНаша планета населена величезною кількістю різноманітних живих істот, які разом із місцями свого мешкання складають біосферу. Представників живої природи поділяють умовно на дві великі групи: макросвіт і мікросвіт (грецьк. makros – великий, mikros – маленький). До макросвіту відносяться живі організми, які ми бачимо неозброєним оком: більшість тварин і рослин До мікросвіту відносяться організми такого маленького розміру, що їх не видно неозброєним оком, тобто мікроорганізми: бактерії, міцеліальні та дріжджові гриби, одноклітинні водорості та найпростіші, а також віруси. Мікроорганізми знаходяться скрізь: у ґрунті, воді, повітрі, на предметах, що нас оточують, на продуктах харчування та кормах, на рослинах, на поверхні тіла та всередині організмів тварин і людини, їх знаходять у кригах Антарктиди та в розпечених гейзерах, у піску пустель, воді морів і океанів, ґрунтах, повітрі. Величезне поширення мікроорганізмів пояснюється їхніми загальними властивостями: малим розміром, інтенсивністю та пластичністю обміну речовин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectмікроорганізмuk_UA
dc.subjectмолочнокисла бактеріяuk_UA
dc.subjectпоживне середовищеuk_UA
dc.subjectклітинаuk_UA
dc.subjectкалійuk_UA
dc.subjectнатрійuk_UA
dc.subjectкальційuk_UA
dc.subjectLactococcus lactisuk_UA
dc.titleВплив натрію, калію та кальцію на розвиток Lactococcus lactisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФЕБІТ_2021_162_Телюк П..docx.pdfПояснювальна записка851.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.