Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51723
Название: Моделювання системи мотивації персоналу готельно-ресторанного бізнесу
Авторы: Тутченко, Роман Юрійович
Ключевые слова: дипломна робота
моделювання
система
економіка
мотивація
персонал
бізнес
Дата публикации: июн-2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Тутченко Р. Ю. Моделювання системи мотивації персоналу готельно-ресторанного бізнесу: кваліф. робота випускника освітн. рівня бакалавр: спец. 051 – Економіка / Р. Ю. Тутченко; НАУ. – Київ, 2021. – 63 с.
Краткий осмотр (реферат): Одним з головних завдань підприємств різних форм власності і сфер діяльності є пошук ефективних способів управління робочою силою, забезпечення активізації людського фактора і досягнення найкращих виробничих результатів. За останні двадцять п'ять років, лише кілька проблем в теорії управління обговорювалися так часто, як питання про те, що є стимулом для працівників комерційних організацій. Мотивація працівників індустрії гостинності є одним з найактуальніших викликів для менеджерів. До сих пір мотивація до роботи і супутній стан моралі в промислових відносинах є найважливішими факторами успіху будь-якої організації в сфері гостинності, багато в чому залежать від ефективних міжособистісних відносин між співробітником і клієнтом. Хоча якість послуги в значній мірі суб'єктивна і оцінюється з точки зору критеріїв якості в обслуговуючому, добре відомо, що невдоволення клієнтів послугою в ресторані або готелі залежить від самої послуги. Дослідження показують, що основною причиною повернення клієнта є хороший або поганий сервіс, що надається йому. Вперше гостя може заманити хороший розголос, багатий інтер'єр або різноманітність меню, але вдруге це відбувається завдяки професійній роботі персоналу і високій якості обслуговування, отриманого раніше. Таким чином, високий рівень мотивації до якісної роботи бажаний не просто з організаційної точки зору, а через прямий і очевидний вплив на клієнтів і їх сприйняття якісного сервісу.
Описание: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник проекту: к.е.н., доцент Подскребко О. С.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51723
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тутченко.pdfДипломна робота461.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.