Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51723
Название: | Моделювання системи мотивації персоналу готельно-ресторанного бізнесу |
Авторы: | Тутченко, Роман Юрійович |
Ключевые слова: | дипломна робота моделювання система економіка мотивація персонал бізнес |
Дата публикации: | июн-2021 |
Издательство: | Національний авіаційний університет |
Библиографическое описание: | Тутченко Р. Ю. Моделювання системи мотивації персоналу готельно-ресторанного бізнесу: кваліф. робота випускника освітн. рівня бакалавр: спец. 051 – Економіка / Р. Ю. Тутченко; НАУ. – Київ, 2021. – 63 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Одним з головних завдань підприємств різних форм власності і сфер діяльності є пошук ефективних способів управління робочою силою, забезпечення активізації людського фактора і досягнення найкращих виробничих результатів. За останні двадцять п'ять років, лише кілька проблем в теорії управління обговорювалися так часто, як питання про те, що є стимулом для працівників комерційних організацій. Мотивація працівників індустрії гостинності є одним з найактуальніших викликів для менеджерів. До сих пір мотивація до роботи і супутній стан моралі в промислових відносинах є найважливішими факторами успіху будь-якої організації в сфері гостинності, багато в чому залежать від ефективних міжособистісних відносин між співробітником і клієнтом. Хоча якість послуги в значній мірі суб'єктивна і оцінюється з точки зору критеріїв якості в обслуговуючому, добре відомо, що невдоволення клієнтів послугою в ресторані або готелі залежить від самої послуги. Дослідження показують, що основною причиною повернення клієнта є хороший або поганий сервіс, що надається йому. Вперше гостя може заманити хороший розголос, багатий інтер'єр або різноманітність меню, але вдруге це відбувається завдяки професійній роботі персоналу і високій якості обслуговування, отриманого раніше. Таким чином, високий рівень мотивації до якісної роботи бажаний не просто з організаційної точки зору, а через прямий і очевидний вплив на клієнтів і їх сприйняття якісного сервісу. |
Описание: | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник проекту: к.е.н., доцент Подскребко О. С. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51723 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тутченко.pdf | Дипломна робота | 461.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.