Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51723
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тутченко, Роман Юрійович | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-04T15:49:06Z | - |
dc.date.available | 2021-07-04T15:49:06Z | - |
dc.date.issued | 2021-06 | - |
dc.identifier.citation | Тутченко Р. Ю. Моделювання системи мотивації персоналу готельно-ресторанного бізнесу: кваліф. робота випускника освітн. рівня бакалавр: спец. 051 – Економіка / Р. Ю. Тутченко; НАУ. – Київ, 2021. – 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51723 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник проекту: к.е.н., доцент Подскребко О. С. | uk_UA |
dc.description.abstract | Одним з головних завдань підприємств різних форм власності і сфер діяльності є пошук ефективних способів управління робочою силою, забезпечення активізації людського фактора і досягнення найкращих виробничих результатів. За останні двадцять п'ять років, лише кілька проблем в теорії управління обговорювалися так часто, як питання про те, що є стимулом для працівників комерційних організацій. Мотивація працівників індустрії гостинності є одним з найактуальніших викликів для менеджерів. До сих пір мотивація до роботи і супутній стан моралі в промислових відносинах є найважливішими факторами успіху будь-якої організації в сфері гостинності, багато в чому залежать від ефективних міжособистісних відносин між співробітником і клієнтом. Хоча якість послуги в значній мірі суб'єктивна і оцінюється з точки зору критеріїв якості в обслуговуючому, добре відомо, що невдоволення клієнтів послугою в ресторані або готелі залежить від самої послуги. Дослідження показують, що основною причиною повернення клієнта є хороший або поганий сервіс, що надається йому. Вперше гостя може заманити хороший розголос, багатий інтер'єр або різноманітність меню, але вдруге це відбувається завдяки професійній роботі персоналу і високій якості обслуговування, отриманого раніше. Таким чином, високий рівень мотивації до якісної роботи бажаний не просто з організаційної точки зору, а через прямий і очевидний вплив на клієнтів і їх сприйняття якісного сервісу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | моделювання | uk_UA |
dc.subject | система | uk_UA |
dc.subject | економіка | uk_UA |
dc.subject | мотивація | uk_UA |
dc.subject | персонал | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.title | Моделювання системи мотивації персоналу готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тутченко.pdf | Дипломна робота | 461.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.