Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51751
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФурсович, Станіслав Віталійович-
dc.date.accessioned2021-07-05T06:24:56Z-
dc.date.available2021-07-05T06:24:56Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51751-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: старший викладач кафедри біотехнології Бабій В.О.uk_UA
dc.description.abstractДослідження та вдосконалення технології одержання біологічно-активних сполук кремнію з рослинної сировини за допомогою трьох методів – екстракції, твердофазних методів та біосиліфікації. Технологія одержання біокремнію полягає, в першу чергу, у виборі рослинної сировини, в даному випадку хвоща польового, далі рослинна сировина підлягає підготовці до одержання з неї кремнійорганічних сполук, а саме фітосировина просушується у спеціалізованих сушилках. Для отримання біокремнію використовується екстракційний метод. Висушену сировину подрібнюють, додають до неї екстрагент і дають відстоятись протягом декількох годин. Коли рідина над осадом стає прозорою її зливають і заливають знову екстрагент. Це виконується доти, доки не буде виділений біокремній.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectбіокремнійuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectекстракціяuk_UA
dc.subjectбіосиліфікаціяuk_UA
dc.subjectфітосировинаuk_UA
dc.subjectхвощ польовийuk_UA
dc.subjectрисuk_UA
dc.subjectвідходи фітосировиниuk_UA
dc.titleВдосконалення технології одержання біологічно-активних сполук кремнію з фітосировиниuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2021_162_Фурсович С.В..pdfПояснювальна записка1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.