Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51823
Title: Облік і аналіз готівкових розрахунків на авіапідприємстві
Authors: Мірутенко, Віктор Миколайович
Keywords: грошові розрахунки
аналіз
облік
фінансова звітність
готівка
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мірутенко В.М. Облік і аналіз готівкових розрахунків на авіапідприємстві. - Випускна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Облік і оподаткування". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021 - 57 с.
Abstract: Актуальність тематики обумовлена тим, що грошові розрахунки та грошові кошти відіграють провідну роль в системі забезпечення управління дебіторськими та кредиторськими розрахунками та забезпечують належний рівень ліквідності, платоспроможності та загального фінансового стану авіаційного підприємства. Питання обліку, аналізу та аудиту грошових розрахунків на авіаційних підприємствах розглядала значна кількість практиків та науковців, в тому числі: М. Д. Алексеєнко, І. І. Пилипенка, М.І.Бондар, Є.В.Калюга, В.К. Савчук, Л.К. Сук, О. М. Бондаренко, Б. О. Вересоцький, О. І. Гадзевич, О. М. Гайдаржийська, О. В. Костюнік, Д. Ю. Ткач, В. І. Головко, О. О. Безкоровайна, О. О. Григоревська, Т. С. Каленченко та інші. Метою роботи є узагальнення теоретико-методичних та практичних аспектів обліку, аналізу та аудиту грошових розрахунків та визначенні векторів оптимізації організації та методики їх проведення. Завданнями роботи є: - розглянути нормативно-правове регулювання обліку грошових розрахунків на авіаційних підприємствах; - узагальнити економічну сутність, умови визнання, оцінки та класифікації грошових розрахунків на авіаційних підприємствах; - дослідити особливості документування операцій щодо грошових розрахунків на авіаційних підприємствах; - вивчити специфіку синтетичного та аналітичного обліку грошових розрахунків на авіаційних підприємствах; - розглянути відображення у звітності грошових розрахунків на авіаційних підприємствах; - вивчити методику аналізу грошових розрахунків на авіаційних підприємствах; 7 - дослідити організацію аналізу грошових розрахунків на авіаційних підприємствах; - узагальнити особливості методи аудиту грошових розрахунків на авіаційних підприємствах; - розглянути умови проведення аудиту грошових розрахунків на авіаційному підприємстві. Об’єктом роботи є облікова система на авіаційних підприємствах. Предметом роботи є облік, аналіз та аудит грошових розрахунків на авіаційних підприємствах.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту:к.е.н., профессор Матвєєв В’ячеслав Васильович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51823
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2021_071_Мірутенко В.М.pdfДипломна робота3.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.