Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51888
Title: Програмне забезпечення фірми “Софтлюкс”.
Authors: Охремчук, Олександр Олександрович
Keywords: дипломна робота
програмне забезпечення
база даних
програмний код
С++
QT
QT Creator
метод
алгоритм
розробка
Issue Date: 27-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційнй унівкрситет
Citation: Охремчук О. О. Програмне забезпечення фірми “Софтлюкс”. Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”. Національний авіаційний університет.- Київ, 2021. – 91 с.
Abstract: У наш час практично у будь-якій людській сфері діяльності існує автоматизована система. Останніми роками бурхливого технологічного розвитку зазнала фінансова система нашої країна. Все більше фінансових компаній опираються на нові технології. Комп’ютери, інформаційні мережі, бази даних, все це створило умови для розробки нового програмного забезпечення, яке значно полегшує життя людини. Одним з головних завдань більшості організацій є швидка та безперебійна обробка потоків інформації. Ряд фінансових компаній вкладають кошти в програмне забезпечення, комп’ютерне обладнання та створення бази для переходу до нових обчислювальних платформ з метою зменшення вартості роботи та її прискорення. У сучасних умовах фінансові компанії працюють з метою отримання максимальних доходів при мінімально затрачених ресурсах. Найбільш ефективним способом збільшення ефективності обмінних пунктів є їх автоматизація. Однак комп’ютеризація, в свою чергу, вимагає додаткових витрат, на які далеко не кожна компанія готова піти. Для дрібних фінансових компаній покупка дорогих модулів автоматизованих систем часто не є вигідною, адже сучасна техніка для дорогих проектів повинна бути досить дорогою та потужною. Також, з певних причин, не завжди відома тривалість існування обмінного пункту, тому виникає необхідність для пошуку дешевших альтернатив, так як будь-яка компанія прагне зменшити свої витрати до мінімуму. Саме це і визначає практичну значимість та актуальність обраної теми. Метою системи, що буде описана, є збільшення швидкості обробки інформації та зменшення часу обслуговування клієнта. Це дозволить збільшити продуктивність оператора валютно-обмінних операцій, за допомогою полегшення його праці. Також розроблювана система дозволить вести реєстр валютно-обмінних операцій більш ефективно.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, кандидидат технічних наук, Райчев Ігор Едуардович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51888
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2021_122_Охремчук_О_О.pdfДипломна робота бакалавра1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.