Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51993
Title: Організація клієнтоорієнтованого логістичного сервісу на підприємстві
Authors: Кислий, Сергій Русланович
Keywords: логістичне обслуговування
сервіс
клієнтоорієнтований сервіс
послуга
споживачі
підходи
управління
дипломна робота
Issue Date: 18-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кислий С.Р. Організація клієнтоорієнтованого логістичного сервісу на підприємстві. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 83 с.
Abstract: В наш час, в результаті повної економічної кризи набуває поширення пошуку нових шляхів і методів управління для її вирішення. До них варто віднести в недалекому минулому досягнення кібернетики і комп'ютерної техніки; до них відносяться в даний час досягнення маркетингу і логістики. Слово "логістика" походить від грецького слова "logistike", що означає мистецтво обчислювати, міркувати. Історія виникнення і розвитку практичної логістики іде далеко в минуле. Логістику розглядають як сукупність дій для комплексного керування циркуляційними й інформаційними потоками в сфері економіки і як міждисциплінарну науку. Фахівці вважають, що безперечно логістика виступає як науковий напрямок, а її найбільше радикально набудовані послідовники і пропагандисти вважають логістику новою наукою. Логістика, як наука, затверджують вони, займає ведучу роль у раціоналізації й автоматизації виробництва. Це наука про раціональну організацію виробництва і розподілу, що комплексно із системних позицій охоплює питання постачання підприємства сировиною, паливом, матеріалами, напівфабрикатами, про організацію збуту, розподіли і транспортування готової продукції. В умовах "ринку покупця" продавець змушений будувати свою діяльність, виходячи з купівельного попиту. При цьому попит не обмежується попитом на товар. Покупець диктує свої умови також і в області складу і якості послуг, що робляться йому в процесі постачання цього товару Послуга, у загальному розумінні цього терміна, означає або дію, що приносить користь, допомогу іншому. Робота з надання послуг, тобто по задоволенню або нестатків називається сервісом.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. е. н. Давиденко Володимир Вадимович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51993
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_073.3_Кислий_С.Р.pdfПояснювальна записка1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.