Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52005
Title: Логістична підтримка продажів продукції агропромислової компанії
Authors: Носенко, Вадим Віталійович
Keywords: логістична підтримка
агропромислова компанія
ринок соняшникової олії
збутова діяльність
олійно-жирова продукція
економічний ефект
дипломна робота
Issue Date: 18-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Носенко В.В. Логістична підтримка продажів продукції агропромислової компанії. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 88 с.
Abstract: Стан аграрного ринку і шляхи забезпечення продуктами харчування – актуальні проблеми для більшості країн світу, у тому числі і для України. На формування вказаного ринку великий вплив робить соціально-економічна і політична ситуація, що склалася, в країні, і це головним чином виражається в стані галузей економіки і сільського господарства. Однією з галузей сільськогосподарського виробництва, що швидко розвиваються та є здатною суттєво впливати на стан продовольчого ринку, є виробництво зернових і олійних культур. Нагромаджені за останнє десятиліття проблеми в агропромисловому комплексі (АПК) України вимагають системного, комплексного підходу до їх розв’язання, включаючи заходи економічної, соціальної, екологічної та науково-технічної політики держави. Поряд із традиційними засобами і методами виведення вітчизняного сільського господарства з кризи, підвищується роль і значення нових для вітчизняної економіки інструментів господарювання, включаючи логістику. Логістика є інструментом раціонального використання ресурсів, скорочення витрат часу і грошей на шляху доведення продукції до споживачів. Можливості логістики в підвищенні ефективності процесів закупівлі, транспортування, зберігання і розподілу матеріальних потоків визнані в усьому світі і використовуються в усіх сферах людської діяльності, у тому числі і в сільському господарстві. В Україні аграрна логістика почала активно розвиватися нещодавно, але бізнес уже повною мірою оцінив роль і високу ефективність логістики. Основним фактором подальшого стійкого розвитку вітчизняного аграрного ринку і забезпечення продовольчої безпеки країни повинне стати формування ефективних господарських зв'язків між товаровиробником і споживачем, створення цивілізованих умов для збуту продукції вітчизняних товаровиробників і вдосконалення руху товару в цілому.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. е. н. Гармаш Олег Миколайович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52005
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_073_Носенко.pdfПояснювальна записка1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.