Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52009
Title: Логістична підтримка багатоканального продажу товарів магазину одягу
Authors: Шиян, Олександра Павлівна
Keywords: логістична підтримка
багатоканальні продажі
омніканальні продажі
магазин одягу
товарні групи
інтернет-продажі
дипломна робота
Issue Date: 18-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шиян О.П. Логістична підтримка багатоканального продажу товарів магазину одягу. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 83 с.
Abstract: Успіх діяльності кожного fashion-рітейлера безпосередньо залежить від грамотно вибудуваної логістики. Адже затримка нової колекції на прилавках магазинів навіть на тиждень може завдати великої шкоди їх прибутку. Особливо гостро питання, пов'язане зі своєчасною доставкою товарів, постає для підприємств, які володіють мережею магазинів. Причому терміни доставки є не єдиною проблемою логістики магазинів одягу. Особливе значення також мають і проблеми збереження товарів, умов їх транспортування та інше. Пандемія вдарила по офлайн-магазинах. В останні місяці інтернет став чи не єдиним джерелом доходу fashion-ритейлу. Малоймовірно, що рітейлери з сегмента fashion повністю переорієнтуються на продажу в онлайні. Після закриття магазинів обсяги продажів одягу впали на 75-80%. Швидше за все, після зняття обмежень буде пік – як мінімум, покупці скучили по шопінгу. При цьому карантин значно прискорив темпи зростання онлайн-торгівлі. Зараз ринок e-commerce став чи не єдиним джерелом доходу в fashion-ритейлі. Ставлення до нього в корені змінилося: компанії, що використовують інтернет-магазини як додатковий інструмент, змінили пріоритети. Прискорився розвиток майданчиків, змінилися купівельні звички. Так, по завершенню епідемії ми точно побачимо спад, але e-commerce залишиться важливим джерелом доходів. Компаніям потрібно буде залишатися гнучкими і підтримувати якість послуг.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. е. н. Гармаш Олег Миколайович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52009
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_073_Шиян О.П..pdfПояснювальна записка1.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.