Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52015
Title: Управління процесом надання брокерських послуг в транспортних коридорах
Authors: Присяга, Наталія Романівна
Keywords: логістичний ланцюг
аутсорсинг
перевезення вантажів
ланцюг поставок
логістичні послуги
брокерська компанія
дипломна робота
Issue Date: 19-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Присяга Н.Р. Управління процесом надання брокерських послуг в транспортних коридорах. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 107 с.
Abstract: Актуальність теми даної роботи полягає в тому, що за останні п'ятнадцять років в нашій країні отримало розвиток новий науковий напрямок – Логістика. Досвід промислово розвинених країн і передових компаній показує, що логістиці належить стратегічно важлива роль в сучасному бізнесі. Однією з причин затребуваності логістики та її динамічного розвитку є загальноекономічні тенденції зростання виробництва та міжнародної торгівлі. У країнах з розвиненою ринковою економікою логістика є основою для успішного функціонування суб’єктів господарювання, а формування логістичної системи забезпечує підвищення ефективності економічних процесів та зниження загальних витрат підприємств. Враховуючи те, що метою створення логістичної системи є гармонізація інтересів виробників, постачальників і споживачів, то її основними напрямами є: удосконалення параметрів вхідних потоків ресурсів на основі покращення зв’язків з постачальниками; удосконалення внутрішніх потоків, тобто результатів і погодженості дій підрозділів підприємства; удосконалення зв'язків зі споживачами, забезпечення найбільш точної відповідності вихідних потоків товарів та послуг з їх вимогами. Одним з головних елементів логістики є транспорт, який в той же час розглядається як складна, самостійна система зі своїми законами функціонування, і в цьому випадку правомочно говорити про транспортну логістику. Її компонентами є переміщувані вантажопотоки, використовувані види транспорту і технології організації перевізного процесу, а також інфраструктура. Проблемі управління вантажопотоками на різних територіях, підвищенню ефективності функціонування різних видів транспорту з використанням логістики присвячені роботи багатьох дослідників: Н.Г. Багаєвої, а. в. Зирянова, П.В. Куренкова, B. C. Лукінського, Л. Б. Міротіна, С. В. Милославської, Д. С. Ніколаєва, В. А. Персіанова, Т. А. Прокоф'євої, С. М. Резера, В. І. Сергєєва, А. Д. Чудновського.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: ст. викладач Молчанова Катерина Михайлівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52015
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_073_Присяга.pdfПояснювальна записка2.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.