Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52025
Title: Сучасні моделі обміну даних М2М, D2D, P2P
Authors: Бібін, Д.О.
Keywords: моделі обміну даними
топологія трафіку
мережі передавання даних
D2D-комутація
моделі М2М
передачі даних Р2Р
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: На сучасному етапі ровитку телекомунікаційних мереж дуже гостро посало питання, автономності, безпеки, та швидкості передачі даних. Саме тому в наш час винмклт нові моделі передачі даних М2М, D2D та Р2Р, які характеризуються високим рівнем автономності, технологічності та принципово новим підходом до архітектури мережі. Дослідження даних моделей є пріоритетним завданням, адже забезпечить в подальшому стрімке впровадження даних технологій в глобальну телекомунікаційну мережу. Разом з цим існує низка проблем, повзяних із імплементацією даних технологій в сучасну мережу. Також на даний момент ще не вирішені проблеми із забезпеченням безпеки та легалізації підключення.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: ст. викладач, Бахтіяров Д. І.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52025
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2021_диплом_Бібін Д.О..pdfдипломна робота1.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.