Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52118
Title: Вбудована система контролю волоконно-оптичних ліній зв’язку на основі технології R over F
Authors: Коваль, В.І.
Keywords: волоконно-оптичні лінії передачі
моніторинг лінії звязку
рефлектометри
вбудована система контролю
фотодіод
оптичний трансивер
дипломна робота
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Волоконно-оптичні технології в наш час стають базовими для побудови телекомунікаційних промислових мереж, які зв'язують територіально розподілені датчики, виконавчі механізми та промислові контролери. Використання сучасних лазерних та фотонних технологій дозволяє розробити єдине ефективне інформаційне та керуюче середовище, яке об’єднує інтелектуальні технологічні при-строї і контролери промислового рівня. Волоконно-оптичні лінії є найбільш перспективним середо-вищем для організації передачі даних у протяжних мережах. Останнє десятиліття ознаменувалося в усьому світі бурхливим упровадженням на мережах зв’язку волоконно-оптичних систем передачі. Сьогодні світ телекомунікацій і передачі даних стикається з динамічно зростаючим попитом на частотні ресурси.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, к. т. н., Климчук В.П.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52118
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2021_диплом_Коваль В.І..pdfдипломна робота1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.