Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52120
Title: Організація безпеки мережі підприємства з використанням операційної системи Linux
Authors: Кошелівський, В.О.
Keywords: брандмауер
операційна система
безпека данних
сервер
інформаційна безпека
програмний брандмауер
дипломна робота
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Комп'ютерна мережа – це система спільного використання інформації, яка складається принаймні з двох комп'ютерів, що взаємодіють один з одним. В першу чергу постає питання безпеки вашої інформації або вашого комп'ютера. Безпека є одним з найбільш важливих питань, що розглядаються при установці ПК в мережі. Правильний підхід до безпеки позбавить вас від неприємностей, заощадить вам багато часу і грошей. Важливо, щоб зловмисники не могли увійти в систему, а дані та послуги були доступні будь-кому, хто відповідає критерію права доступу до них. Оскільки великими мережами важко керувати, розбиття мережі на більш дрібні частини може бути кращим способом роботи з усією системою.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, д. т. н., Мачалін І. О.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52120
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2021_диплом_Кошелівський В.О..pdfдипломна робота2.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.