Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52127
Title: Технології оптичних підсилювачів
Authors: Ходот, П. С.
Keywords: оптичне волокно
волоконно-оптична лінія зв’язку
оптичний підсилювач
моделювання
SDH
структурована кабельна система
дипломна робота
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: За останні чотири роки з'явилися оптичні мережі, що по суті, засновані на мультиплексуванні з поділом по довжині хвилі. Сьогодні щорічно продаються мережеві системи з поділом по довжині хвилі на сотні мільйонів доларів, створені нові великі підприємства, які не виробляють нічого, крім оптичних мереж, усуваються вузькі місця в смузі пропускання і множаться зоопарки протоколів. Більш того, існує багату архітектурну уявлення про те, що робити далі. Сама по собі ідея оптичних мереж нескінченно цікава - вона заснована на середовищі з пропускною спроможністю в тисячі гігабіт за секунду, але при цьому дуже маленькому передавачі щоб бути майже невидимим, розміром не більше крупинки солі, оптичному підсилювачі, що підсилює величезні ділянки смуги пропускання так просто як світло, конструкції систем передачі, які обходять 50 років з працею завойованих, але складних ідей кодування, модуляції і еквалізації, мережева архітектура, яка включає в себе безліч функцій зазвичай робиться більш незграбно на нижніх рівнях класичної багаторівневої архітектури.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. т. н., Соловйов Д.О.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52127
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2021_диплом_Ходот П.С.pdfдипломна робота1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.