Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52603
Title: Свято-Іоаннівський жіночий монастир
Authors: Осадча, Марта Миколаївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
пояснювальна записка
жіночий монастир
Свято-Іоаннівський монастир
келія
скит
православний монастир
будинок ігумені
архітектурне середовище
планувальне рішення
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національній авіаційний університет
Citation: Осадча М.М. Свято-Іоаннівський жіночий монастир. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 83 с.
Abstract: У дипломній роботі наведені результати розробленого проєкту жіночого корпусу монастиря та архітектурне вирішення головної будівлі ігумені при Свято-Іоаннівському монастирі. З урахуванням ансамблевої забудови створено цілком індивідуальну та художньо-естетичну будівлю яка яскраво вписується в архітектурний стиль існуючого комплексу православного монастиря. Планувальне рішення детально продумано з урахуванням комфортних умов для проживання та функціонування монахинь та паломників. Наявність достатньо великої площі дозволяє задовільнити всі потреби праці та духовно-релігійного життя в жіночому монастирі завдяки органічному поєднанні внутрішнього та зовнішнього просторів проєктованої структури. Тобто, розуміється як нероздільне ціле корпусу жіночого монастиря та оточуюче середовище, таке, що залежить від типу діяльності, для якої формується внутрішня структура та від сприймаючої і діючої в ній людини.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник роботи: старший викладач Хлюпін Олександр Анатолійович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52603
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАБД_2021_191_Осадча.pdfПояснювальна записка до дипломної роботи3.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.