Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52644
Title: Фестивальний центр у місті Києві
Authors: Александрова, Юлія Сергіївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
пояснювальна записка
фестиваль
багатофункціональна будівля
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національній авіаційний університет
Citation: Александрова Ю.С. Фестивальний центр у місті Києві. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 69 с.
Abstract: Метою дипломного проєкту є розробка багатофункціональної будівлі – фестивального центру, який буде розташований на території одного з найбільших виставкових центрів України – КиївЕкспоПлаза. Проєкт розроблено для людей з потенціалами, де кожна людина може знайти заняття собі по духу. Основною задачею було створити універсальний простір для популяризація ідеї розвитку творчого потенціалу, спілкування з однодумцями та фахівцями, де можна ділитися ідеями, новітніми технологіями, інформацією тощо. Головною підставою для проєктування такого центру є відсутність на території України об’єкту для всебічного розвитку та реалізації творчого потенціалу людей. Створення фестивального центру, який може передбачати комфортні умови для навчання, роботи та відвідування даного об’єкту, може привернути увагу молодих людей до різних видів діяльності та нових відкриттів.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник роботи: доцент, кандидат архітектури Бармашина Людмила Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52644
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри архітектури та просторового планування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАБД_2021_191_Александрова.pdfПояснювальна записка до дипломної роботи3.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.