Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53403
Title: Сутність цифрових тенденцій в логістичному управлінні підприємствами
Authors: Чобіток, В.І.
Старенков, Д.О.
Keywords: цифрові тенденції
управління
підприємство
економіка
Issue Date: 21-Oct-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чобіток В.І., Старенков Д.О. Сутність цифрових тенденцій в логістичному управлінні підприємствами // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток економіки та бізнес-адміністрування: наукові течії та рішення». 21 жовтня 2021 р. Том 2. К.: НАУ, 2021. C. 136-137
Abstract: Світова глобалізація та зростаюча динамічність розвитку ринкової економіки зумовлюють потреби внутрішніх ринків і ставлять нові завдання перед вітчизняними підприємствами для підвищення рівня конкурентоспроможності та виходу на нові ринки. Для того щоб успішно функціонувати в ринкових умовах і задовольняти потреби економічних суб'єктів, необхідно раціонально використовувати цифрові тенденції в логістичному управлінні підприємствами. Ця обставина вимагає істотного перегляду механізму функціонування розподільної системи вітчизняних підприємств на основі логістичного підходу, маючи на увазі під ним формування інтегрованих систем організаційно-економічного, інформаційного та іншого порядку, призначення яких полягає не тільки в забезпеченні більш досконалого рівня обслуговування споживачів, але і в глобалізації господарської діяльності, активізації виконання міжнародних вимог в напрямку відповідального зберігання вантажів за допомогою використання цифрових тенденцій в логістичному управлінні підприємствами.
Description: 1. Вовк О. М., Борисюк І. О. Розвиток інтелектуального капіталу як конкурентної переваги підприємства. Конкурентоспроможність підприємств у міжнародному цифровому просторі : колективна монографія / за заг. ред. О. В. Ареф’євої. Київ : НАУ, 2019. С. 94-102. 2. Прохорова В. В., Проценко В. М., Чобіток В. І. Формування конкурентної стратегії підприємств на засадах інноваційно-спрямованого інвестування [текс монографії]. Харків: УІПА, 2015. – 291 с. 3. Прохорова В. В., Юхман Я. В. Формування інноваційно-організаційної культури на підприємстві як основа активізації процесу інновінгу. Управління економічними системами та процесами в умовах глобалізаційних трансформацій: колективна монографія / за ред. д-ра екон. наук, професора Прохорової В. В. - Х.: Видавництво Іванченка І. С., 2020. С. 52-60.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53403
Appears in Collections:Інтелектуально-цифровізаційні тенденції економічного розвитку: теорія і практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чобіток, Старенков.pdfТези конференції212.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.