Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53681
Title: Технологія розробки веб-сайту ТОВ Pool
Authors: Ковтун, Ксенія Генадіївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
сервіс
інтерфейс
веб-сайт
розробка
дизайн
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ковтун К. Г. Технологія розробки веб-сайту ТОВ Pool . - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 90 с.
Abstract: Темпи технологічного прогресу вимагають сучасних інструментів, ефективних комунікацій, постійного оновлення інформації, стратегій і методології. Інтернет стає все більш важливою частиною повсякденного життя людей у всьому світі. Швидкість зв'язку, яку пропонує Інтернет, і його необмежений доступ до всіх комп'ютерів, підключених до мережі, роблять його ідеальним засобом для ефективного розповсюдження інформації та рекламного майданчика для бізнесу. Тому від того наскільки зручний та вдало зроблений сайт залежить успіх бізнесу на ринку. Інтернет дає можливість завжди бути доступним у будь-якому місці та в будь-який час.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник кваліфікаційної роботи: к.тех.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Гальченко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53681
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2021-186-Ковтун К.Г.pdfКваліфікаційна робота ОС магістр2.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.