Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53813
Title: Формування цифрового простору економіки України
Authors: Ткаченко, Вероніка Юріївна
Keywords: постіндустріалізація
цифрова трансформація економіки
проблеми цифровізації
цифровий бар’єр
технологічні зміни
Issue Date: 21-Oct-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ткаченко В.Ю. Формування цифрового простору економіки України // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток економіки та бізнес-адміністрування: наукові течії та рішення». 21 жовтня 2021 р. Том 1. К.: НАУ, 2021. C. 104-105
Abstract: Виникнення постіндустріального етапу розвитку суспільства та його вплив на світову економіку. Шлях України до цифровізації національної економіки, актуальні проблеми щодо вирішення питання та шляхи подолання бар'єру на шляху до формування цифрової економіки. "Стратегія розвитку промисловості України" та кроки уряду для вирішення даного питання.
Description: 1. The digital transformation of industry (A European study commissioned by the Federation of German Industries (BDI) and conducted by Roland Berger Strategy Consultants). URL: http://bdi. eu/media/user_upload/Digital_Transformation.pdf 2. Індустрія 4.0 – що це таке та навіщо це Україні URL: https://appau.org.ua/publications/industriya-4-0-shho-tse-take-ta-navishho-tse-ukrayini/ 3. Проект «Cтратегія розвитку промисловості України». URL: www.me.gov.ua 4. Данніков О., Січкаренко К. Концептуальні засади цифровізації економіки України. URL: http://www.market-infr.od.ua/journals/2018/17_2018_ukr/15.pdf.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53813
Appears in Collections:Глобалізаційні тренди цифрової трансформації економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
105-106.pdf581.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.