Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53842
Title: Роль ведучого інформаційного випуску на телебаченні в умовах трансформації медіа простору України
Authors: Сорока, Ірина Юріївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
ведучий
інформаційний випуск
телебачення
медіаконтент
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сорока І. Ю. Роль ведучого інформаційного випуску на телебаченні в умовах трансформації медіа простору України. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 88с.
Abstract: Щодня сучасні технічні можливості невпинно спрямовують шалений потік інформації на громадянське суспільство, за таких умов телевізійна служба новин виокремлює найважливіші події, і розповідає про них, аналізує різні явища, допомагає телеглядачам зорієнтуватися в них, зрештою перевірити свої навички критичного мислення. Досліджуючи питання трансформації ведучого в медійному просторі важливо знати, що єднальним містком, між глядачем та журналістом – саме і є ведучий. Це людина, яка свідомо бере відповідальність за ефір на себе. Роль ведучого інформаційних випусків часто недооцінюють, хибно вважаючи, що робота в кадрі, в прямому ефірі, це просто, пропускаючи масу нюансів, які несе за собою труд кожного телевізійника. Ведучий – головний транслятор актуальної інформації, який, незважаючи ні на що, має майстерно подавати кожну новину. Саме від ведучого залежить адекватне сприйняття інформації глядачем.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. наук із соц. комунікацій, доцент кафедри журналістики Кошак Олександр Михайлович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53842
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Сорока.pdf524.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.