Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53856
Title: Теоретичні та методичні засади проектування електронного навчального посібника "Людина та світ"
Authors: Тимощук, Катерина Вікторівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
навчальне видання
електронний ресурс
посібник
верстка
проектування
концепція
інтерактивність
специфіка
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Тимощук К. В. Теоретичні та методичні засади проектування електронного навчального посібника "Людина та світ" . - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 84 с.
Abstract: Дедалі частіше спостерігається падіння інтересу школярів до навчання, спостерігається зниження коефіцієнта засвоєння ними знань. Це говорить про те, що традиційна форма навчання не є досить ефективною. Сучасний світовий освітній простір з кожним днем росте та розвивається, саме тому, постає потреба у створенні інноваційних ідей, які спрямовані на пошук нових та вдосконалення існуючих методів та форм навчання, що підтримуватимуть високий рівень знань учнів. Все це, а також підвищений рівень вимог сучасного освітнього простору, в тому числі і до підготовки працівників освіти, визначають необхідність активізації застосування сучасних методів навчання та новітніх інформаційних технологій у викладанні та навчанні. На даний момент у закладах освіти переважає традиційна організація освітнього процесу і способом передачі інформації від викладача до учня є одностороння форма комунікації. Суть якої полягає у наданні інформації вчителем, де учні мають змогу лише читати, дивитись та слухати, при цьому займаючи позицію "приймаючого" інформацію.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.пед.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53856
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2021_186_Тимощук К.В.pdfКваліфікаційна робота ОС магістр5.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.