Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53858
Title: Теоретико-методичні засади проектування дизайн – макетів мультимедійних сайтів на основі нейронних мереж
Authors: Денисенко, Володимир Ігорович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
дизайн-макет
сайт
мережа
проектування
дизайн-макет
нейронна мережа
мультимедійний сайт
користувач
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Денисенко В.І. Теоретико-методичні засади проектування дизайн – макетів мультимедійних сайтів на основі нейронних мереж - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. – 127 с.
Abstract: Однією з основних складових Інтернет-простору є веб-сайти, тому важливого значення набуває їх проектування, адже від цього залежить їх здатність задовольняти велику кількість певних людських потреб. Вбільшості аналіз ефективності сайту зводиться до розглядання лише однієї із двох його сторін: функціональної або естетичної. Це обумовлено типом мислення, який є домінуючим у людини, і тому залежно від переваги аналітичного або емоційно-образного типу мислення, людям притаманно наділяти більшою цінністю певну сторону, і частково нехтувати іншою. Але суперечка щодо того, яка зі сторін має більше значення є безпідставною і залишає по собі більш значиму проблему: на сьогодні бракує систематизованої інформації щодо закономірностей проектування ефективних веб-сайтів і особливостей взаємозв’язку основних складових веб-дизайну з огляду на нові вимоги у цій галузі. Актуальність поставленої проблеми зумовлена тим, що швидкий розвиток комп’ютерних технологій та мережі Інтернет призвів до зростання необхідності у комплексному аналізі художньо-комунікативних закономірностей, вимог та норм у проектуванні сучасних веб-сайтів.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доцент, к.тех.н., професор кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Мелешко Микола Андрійович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53858
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота Денисенко В.І..pdfКваліфікаційна робота ОС магістр4.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.